VOLT – STAR KICK® TOUCH TRAINER- NOGOMETNI PRIPOMOČEK SKLZ

Znamka: ZEUS
Model: FOLDING GOAL ALUMINUM 150x100x75 cm
Material: 100% poliester
Velikost: UNI

20.00 

Opis

NOGOMETNI PRIPOMOČEK SKLZ – Starkick™ VOLT je nova svetovna uspešnica pri vadbi nogometa!

Enostavna uporaba opreme StartKick omogoča izboljšanje tehnik obvladovanja žoge že v mesecu dni ob 30 minutni dnevni uporabi. Dokazano se izboljša kontrola žoge, tehnika vodenja, podaje in izvajanje strelov. Dokazano se izboljša reakcijski čas med sprejemom in oddajo žoge ter t.i. “štopanje” žoge.

Zelo trpežni materiali omogočajo močne udarce žoge in hkrati enostavno učenje obvladovanje žoge v zraku brez dotika.

Nogometni pripomoček za trening tehnike StarKick je zagotovo izbira, kjer ne boste zgrešili. Gre za pripomoček, ki ga za treninge uporabljajo znani nogometni klubi in končno je Slovenija odprla vrata tudi našim nogometnim klubom in rekreativnim športnikom, ki poleg običajnega igrajo še mali nogomet.

Kaj je tehnika StarKick?

Tehnika StarKick je tehnika izboljšanja znanja z nogometno žogo in sicer s streljanjem, prehodi, prejemanjem, preigravanjem, nadzorom in vračanjem žoge v igro kadarkoli, kjerkoli.

S treningom tehnike Starkick bo vsak otrok spoznal moč samokontrole nad žogo ter postal sam svoj trener izven skupinske vadbe.

Kako uporabljati StarKick?star kick www.sportnaoprema.si

Uporaba opreme StarKick je enostavna, v dobrem mesecu 30 minutne dnevne uporabe pa omogoča izboljšavo tehnike obvladovanja in kontrole žoge.

Dovolj zanimiva novost, ki otroku prinaša ogromno prednost pri igranju nogometa pa je izboljšan reakcijski čas med sprejemom, oddajo in ustavljanjem žoge. Tehnika vodenja hitro  postane prijetno opravilo in močan dokaz, da igra in trening združena skupaj dajeta moč.

Zakaj kupiti nogometni pripomoček  StarKick?

Nakup športne opreme  ni vedno poceni in kar je še pomembneje, če že ravno odštejemo denar, se nam zdi pomembno kupiti izdelek, kjer je material dovolj trpežen in vzdržljiv, da ob redni uporabi ohrani svojo funkcionalnost.

NOGOMETNI PRIPOMOČEK SKLZ – Starkick™ VOLT vam ravno zaradi kvalitetnega trpežnega materiala omogoča močne udrace z žogo in ker je obvladovanje žoge brez dotika najpomembnejši del treninga v nogometu, boste postali priča enostavnemu učenju in se tovrstnim napakam spretno izognili.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna:)