OK Črnuče ščitniki

Znamka: Errea
Model: TOKIO EVOLUTION AD ščitniki za koleno
Barva izdelka: bela/črna

32.00 

Opis

Potrebujete ščitnike za kolena za odbojko? Tokyo Evolution je pravi za vas!
Te ščitnike za kolena so kot nalašč za tekmovanja in treninge posebej zasnovane in zasnovane tako, da vam pomagajo pri popolni varnosti zaščititi kolena.
Nekateri menijo, da so ščitniki za kolena za odbojko neobvezen pripomoček, skoraj okras, vendar morate vedeti, da so v resnici nujen izdelek za vse, ki se ukvarjajo z odbojko.
Med tekmo se zelo pogosto zgodi, da se športniki vržejo na tla zaradi obrambne intervencije ali pa na treningu lahko padeš ali zdrsneš zaradi slabo postavljene noge med skokom.
Ravno zaradi tega iz preprostih dodatkov postanejo ščitniki za kolena za odbojko resnični reševalni, bistveni za zaščito kolen in preprečevanje težav s sklepi, zvini in zlomi.
Ravno iz tega razloga verjamemo, da so ščitniki za kolena nujni v vseh športih, kjer lahko tako ali drugače končaš “na tleh”, kot je na primer odbojka.
Erreà Tokyo Evolution ščitniki za kolena so poleg zaščite vašega telesa izjemno odporni, čvrsti in zagotavljajo odlično gibljivost noge.
Skratka, ne poznam popolnega pripomočka, ki vam omogoča igranje, medtem ko se v vsaki situaciji počutite varno in varno.
Struktura z žakardno tkanje
Spodbuja razpršitev znoja
Lahka kompresija
Napredna raven zaščite v položaju pogačice
3D tehnologija krožnega pletenja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna:)